O Firmie

Jesteśmy firmą doradczo-szkoleniową działającą od 2007 roku, do 2012 roku jako Firma Doradczo-Szkoleniowa "JAKOŚĆ". Przez ten czas zrealizowaliśmy kilkaset projektów wdrożeniowych, przeszkoliliśmy ponad kilka tysięcy osób. Specjalizujemy się w zakresie Systemów Zarządzania (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001), branży spożywczej (ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, GMP+ i HACCP, żywność NON-GMO, produkcja ekologiczna), branży kosmetycznej (ISO 22716) oraz branży motoryzacyjnej (IATF 16949, narzędzia jakościowe FMEA, PPAP, APQP, 8D, SPC, MSA, VDA 6.3, 6.5).
Jesteśmy zespołem praktyków, dzięki czemu łączymy świeże spojrzenie i doświadczenie, aby przekazać Państwu możliwie najobszerniejszą wiedzę oraz stworzyć maksymalnie przyjazny System w Państwa Firmie.
Jesteśmy w pełni dyspozycyjni i mobilni. Działamy głównie na terenie południowej i zachodniej Polski, ale w praktyce obsługujemy cały kraj.

Obok przedstawiamy lokalizacje, w których w ostatnim czasie zrealizowaliśmy wdrożenia, przeprowadziliśmy audyty i szkolenia.
Nasza firma prowadzi także usługi w zakresie certyfikacji Systemów Zarządzania.
Poniżej zamieszczamy odnośniki i opisy naszych pozostałych witryn.

certyfikathaccp.pl

Certyfikacja Systemu Bezpieczeństwa Żywności HACCP zgodnie z polskim prawem i Światowym Kodeksem Żywnościowym.

ip-cert.com

Certyfikacja programu IP NON-GMO zgodnego z niezależnym standardem IP-CERT potwierdza, że dana organizacja wdrożyła i utrzymuje System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności w zakresie zgodności z wymogami prawa żywnościowego.

iso9001.com.pl

Wspieramy organizacje ubiegające się o certyfikat ISO 9001, przygotowując dokumentację systemową, szkoląc pracowników, przeprowadzając audyty wewnętrzne i przegląd zarządzania oraz pomagając wybrać najlepszą jednostkę certyfikującą.
(c)2022, All Rights Reserved